Vakmensen vervullen Uw wensen !

Vakmensen vervullen Uw wensen ! Wij komen het ook voor U plaatsen Kozijnen – Deuren – Ramen Reparaties van Houtconstructies Trappen Hang en Sluitwerk Balkon Hekwerken Goot – Deklijsten en Overstekken Ornamenten Pergola’s en Overkappingen Maatwerk Renovatie en Restauratie Particulier en Zakelijk Nieuw en Verbouw Volledig ontzorgen door intensieve samenwerking met onderaannemers Edisonstraat 5 3771 … Lees meer

Lees meer

Nieuwe bedrijfsauto naar Krijnen Arnhem !

Met ingang van 1 juni 2016 is Krijnen Timmerwerken Arnhem onderdeel geworden van Snitselaar’s Bouwbedrijf Barneveld.  Snitselaar’s Bouwbedrijf en Krijnen Timmerwerken voeren beiden al jarenlang kundig en met veel plezier timmer- en bouwwerkzaamheden uit voor een grote groep vaste en nieuwe klanten.

Lees meer

Snitselaar Barneveld & Krijnen Arnhem: samen verder!

Met ingang van 1 juni 2016 is Krijnen Timmerwerken Arnhem onderdeel geworden van Snitselaar’s Bouwbedrijf Barneveld.  Snitselaar’s Bouwbedrijf en Krijnen Timmerwerken voeren beiden al jarenlang kundig en met veel plezier timmer- en bouwwerkzaamheden uit voor een grote groep vaste en nieuwe klanten. De bundeling van vakmanschap en kennis biedt nieuwe mogelijkheden. Het continueren van een … Lees meer

Lees meer
metsel

Nieuw- en verbouw

Maatwerk in nieuw- en verbouw. Kleine of grote projecten; niet de omvang maar het waar maken van het vertrouwen bepaalt het succes.

verbouwing

Renovatie

Het goede behouden en aanpassen aan de eisen van nu. Dat is voor ons renoveren. Maatwerk met behoud van authentieke elementen.

timmer

Timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk uit eigen werkplaats. Omdat voor ons elke vraag maatwerk is. Het moet goed zijn en anders niet.

nieuwbouw

Vastgoedbegeleiding

Creatieve oplossingen voor uw vastgoed vragen. We denken graag buiten de gebaande paden. Objectief en onafhankelijk.