Snitselaar Barneveld & Krijnen Arnhem: samen verder!


Met ingang van 1 juni 2016 is Krijnen Timmerwerken Arnhem onderdeel geworden van Snitselaar’s Bouwbedrijf Barneveld.  Snitselaar’s Bouwbedrijf en Krijnen Timmerwerken voeren beiden al jarenlang kundig en met veel plezier timmer- en bouwwerkzaamheden uit voor een grote groep vaste en nieuwe klanten. De bundeling van vakmanschap en kennis biedt nieuwe mogelijkheden. Het continueren van een kwalitatief goed totaalpakket op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud is ons uitgangspunt. De samenwerking maakt het voor ons mogelijk deze activiteiten, zowel in diversiteit als in werkgebied, uit te breiden.

Beide bedrijven blijven herkenbaar zoals u gewend bent. Onder dezelfde naam en vanaf dezelfde plek staan we voor u klaar, zowel in Barneveld als in Arnhem. Met dezelfde mensen werken we door aan dat, wat u van ons gewend bent. Vakmanschap met kwaliteit.

Snitselaar & Krijnen samen: voor u het vertrouwde adres, voor ons een toekomst met nieuwe mogelijkheden!

metsel

Nieuw- en verbouw

Maatwerk in nieuw- en verbouw. Kleine of grote projecten; niet de omvang maar het waar maken van het vertrouwen bepaalt het succes.

verbouwing

Renovatie

Het goede behouden en aanpassen aan de eisen van nu. Dat is voor ons renoveren. Maatwerk met behoud van authentieke elementen.

timmer

Timmerwerk

Ambachtelijk timmerwerk uit eigen werkplaats. Omdat voor ons elke vraag maatwerk is. Het moet goed zijn en anders niet.

nieuwbouw

Vastgoedbegeleiding

Creatieve oplossingen voor uw vastgoed vragen. We denken graag buiten de gebaande paden. Objectief en onafhankelijk.